Ansatte

Personalet

Anette Lie

Stilling: Daglig leder
977 33 420
anette@tripptrapptresko.no

Anette er Daglig Leder (styrer) i barnehagen. Hun er utdannet barnehagelærer og sykepleier. Arbeidsdagene deles mellom kontoret, Lillerommet og kjøkkenet. Anette synes barn på jobben er en drøm, og elsker at dagene er varierte.

Monica Gutierrez Børresen

Stilling: Pedagogisk leder

Monica er barnehagelærer, og har tilleggsutdannelse innen spesialpedagogikk med veiledningspedagogikk. Hun jobber som pedagogisk leder på Storerommet sammen med 3-6-åringene. Monica har øye for det enkelte barnet og gir omsorg og støtte i deres utvikling. Hun er allsidig, og fagområdene knytter hun inn i på en naturlig måte i sitt arbeid i barnehagen.

Marianne Skinlo Mollestad

Stilling: Pedagogisk leder

Marianne er barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder med ansvar for 1-3-åringene. Hun ønsker at alle barna skal føle seg sett og hørt og få gøye opplevelser hver dag. Barna trives godt når Marianne tar dem med ut på tur med lek og aktiviteter i naturen.

Elisabeth Ribe Isaksen

Stilling: Barnehagelærer

Elisabeth er utdannet barnehagelærer, og jobber hardt for at Tripp-Trapp-Tresko skal være en super barnehage! Hun arbeider som pedagogisk leder på Lillerommet fire dager i uka. Elisabeth er en nær og trygg voksen som gir inspirasjon til lek og spennende aktiviteter for barna. Hun er opptatt av at hverdagen i barnehagen er god, og at hvert barn blir sett og ivaretatt som unik og viktig.

Turid Kvalbein

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Turid er barne-og ungdomsarbeider. Hun jobber med de største barna (3-5 år) og er en stabil og trygg voksen for dem. Hun gir omsorg og gode opplevelser for den enkelte i hverdagen. Barna på Storerommet liker spesielt godt når Turid kommer med rytmeinstrumentene og de kan synge og spille.

Nora Beate Krossen Ribe

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Nora arbeider som barnehagemedarbeider, og har vært i Tripp-Trapp-Tresko i fem år. Hun arbeider på Lillerommet to dager i uka, og gjerne mer enn det også. Hun gir glede, trygghet, omsorg og hjelp der det trengs. Nora har også kreative evner som kommer godt med sammen med barna og når barnehagen trenger noe nytt utstyr.

Giedra Ezerskyte

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Giedra jobber som barnehagemedarbeider på Storerommet. Her skaper hun futt og fart i leken inne og ute. Hun er også veldig god til å lage mat, og tryller frem fantastisk gode matretter fra bunnen av, og lar barna få hjelpe til i matlagingen. Giedra sprer glede og trivsel i barnehagen.